Starity

Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

2010. május 20. 11:11   |   Szerző: Castia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox híres arról, hogy interjúiban nem tesz lakatot a szájára, gyakran hagyják el ajkait szándékosan provokatív, vagy egyszerűen csak meggondolatlan, nem túl okos gondolatok.

hirdetés
Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

Úgy tűnik, Megan Fox ezúttal ráfázott arra, hogy nem gondolta át alaposan, mikor érdemes kinyitnia a száját, és szabad-e - átvitt értelemben - abba a kézbe harapnia, amely eteti. A mai napon egyértelművé vált, hogy Fox nem fog szerepelni a Transformers 3. részében.

Hogy ennek mi az oka? Hivatalos indoklás nincs, de ismerve az előzményeket, a színésznő és a Transformers filmek rendezője, Michael Bay közötti megromlott viszony állhat a háttérben. A stúdió munkatársai is azt állítják, hogy kifejezetten Bay döntése volt a színésznő kirúgása. Fox PR stábja szerint viszont ügyfelük az, aki nem kíván részt venni a folytatásban.

A kettőjük közti vita még tavaly kezdődött, amikor Megan a Jennifer's Body című filmjének promóciós körútján a Wonderland magazinnak adott interjújában Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, majd hozzátette, hogy amikor éppen nem dolgozik, akkor a rendező félszeg és egyáltalán nincsenek szociális készségei, amin ő nagyon jól szórakozik.

Válaszként a "kedves" hasonlatra, a Transformers három stábtagja, akik mind régóta dolgoznak Bay-jel, nyílt levelet tettek közzé, amiben alaposan ráhúzták a vizes lepedőt Fox kisasszonyra: leírták, milyen sztárallűrjei vannak, szemben azokkal, akik mögött sokkal hosszabb és komolyabb színészi karrier áll; azt, hogy semmi mással nem törődött, csak hogy mindig jól nézzen ki, és hogy a forgatáson dolgozók egy idő után már nem is köszöntek neki, mert ráuntak arra, hogy Fox sosem köszön vissza. A felháborodott stábtagok még azt is javasolták a színésznőnek, hogy ha nem tetszik neki az a karrier, amit a Transformers filmekkel felépített, próbálkozhat a pornóiparban is. Azt hogy Bay mennyire lenne zsarnok a forgatásokon, azzal a példával illusztrálták, hogy egyiptomi forgatásukkor a rendező megszervezett egy kirándulást a gázai piramisokhoz a teljes stáb számára, amire Fox reakciója így hangzott: "Nem hiszem el, hogy Michael kib...ul rákényszerít minket arra, hogy elmenjünk a kib...ott piramisokhoz!" Hát igen, nehéz a filmsztárok élete...

Bay maga csak annyi megjegyzést fűzött a dologhoz még tavaly októberben, amikor bejelentette a Transformers 3. forgatását, hogy üdvözli Megant ismét a stábtagok között, de figyelmezteti, konzultáljon az orvosával, hogy szabad-e egy olyan rendező irányításával dolgoznia, aki ilyen komoly veszélyeknek teszi ki a színészeit.

Némi csend után néhány hete az Allure-nek adott interjújában Megan ismét panaszkodott, ezúttal arra, hogy a Transformers filmekhez mindig lebarnultnak kell lennie, amivel az egészségét kockáztatja és erre többé nem hajlandó. Talán ez lehetett Bay poharában az utolsó csepp, és bár nincs már messze a forgatás kezdete, inkább átdolgozzák kissé a forgatókönyvet Ehren Kruger íróval és új színésznőt keresnek. Máris felmerült Gemma Arterton, Miranda Kerr, Brooklyn Decker és Bar Rafaeli neve is, akik felvehetik Shia LaBeouf mellett a harcot az átalakuló robotokkal.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek