Starity

Spiccesen állt színpadra Jennifer Aniston

2011. január 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki kedvenc jóbarátja meglehetősen kínos helyzetbe került a minap a People's Choice Awards díjátadón.

hirdetés
Spiccesen állt színpadra Jennifer Aniston

A mindig bájos, igazi hétköznapi szomszédlány szerepkörben tetszelgő színésznő ugyanis kissé illuminált állapotban lépett színpadra, hogy átadhassa Adam Sandlernek a legjobb komikusnak járó díjat. Már a felkonferálás is megmosolyogtató volt, Jennifer Aniston alig tudta megfogalmazni mondandóját, többször belesült szövegébe.

A legcikibb momentum azonban csak ezután következett: Jennifer már levonult a színpadról amikor szóltak neki, hogy még egy díjat át kell adnia, ekkor a 41 éves színésznő ismét bevonult a színre és közölte Sandlerrel, hogy Grown Ups című filmje szintén díjazott lett, majd hozzátette fogalma sincs miért.

Nem tudni, hogy exférje, Brad Pitt közelgő esküvője Angelina Jolie-val volt-e az oka, hogy Jennifer a pohár fenekére nézett, vagy csak a közismerten lámpalázas sztár próbálta néhány pohárka itallal oldani a feszültséget fellépése előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek