Starity

Kim Kardashian és Kanye West közös dalban

2011. január 17. 14:02   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian, a jól ismert realityműsorok csinos sztárja Kanye Westre vetette hálóját. Nem kell megijedni, csupán arról van szó, hogy a két celeb közös számmal jelentkezik hamarosan.

hirdetés
Kim Kardashian és Kanye West közös dalban

 Ahogy azt már sokan tudják, Kim Kardashian nem csak televíziós szerepléseiről híres, hiszen saját ruhakollekcióval és parfümmárkával is büszkélkedhet. Azonban Kardashian kisasszony ennyivel nem éri be, ezért úgy döntött, megmutatja, mire képes éneklés terén.

Kim, ha már zenei téren vagyunk, nem is választhatott volna jobb társat magának, mint Kanye Westet. A hip-hop-szupersztár össze is hozott egy slágerjelölt dalt  a szépségnek, amely a Turn It Up címet viseli. Eddig pozitív kritikák érkeztek a műre, sokan a korai Jennifer Lopezhez hasonlították. Kardashian viszont nem bánja, hogy J.Lo-hoz hasonlítják, hiszen nem ez az egyetlen dolog, amiben a két sztárt párhuzamba állitják.

Természetesen, ahogy minden slágerdalhoz, ehhez is készül a klip, ráadásul, hogy a fényűzés még nagyobb legyen, Hype Williamset kérték fel a videó elkészítéséhez. A rendezőről elég csupán annyit tudni, hogy ő rendezi manapság a leglátványosabb és legmagasabb költségvetésű rapvideókat.

Hogy mire lehet számítani a továbbiakban a realitysztártól, arról egy interjú alkalmával ennyit nyilatkozott: „Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy remekül érzem magam. Minden más kiderül a show-m után.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek