Starity

Jennifer Lopez duplán is debütál

2011. január 18. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új dala röviddel ezelőtt jelent meg hivatalosan, és holnap debütál majd zsűritagként az American Idol 10. évadjában is.

hirdetés
Jennifer Lopez duplán is debütál

Jennifer Lopez ma személyes Facebookján hirdette ki új dalának legális megjelenését, ám a kislemez egyelőre csak Ryan Seacrestnél hallgatható meg hivatalosan. Az On The Floor című számot Pitbullal közösen énekeltek fel egy, a Kaoma Lambada című dalához hasonló alapra. 

A sikergyanús dal annál a RedOne stúdiónál készült el, aminél korábban Lady Gaga Pokerface, Nicole Scherzinger Poison vagy éppen Pixie Lott Here We Go Again című dala is.

Az énekesnő egyébként holnap debütál az American Idol című műsorban is, hiszen a 10. évadban már ő is zsűrizheti a legújabb tehetségeket. Az első adás – amerikai idő szerint – szerda este 8.00-tól kezdődik a FOX csatornán, és a New York-i illetve New Jersey-i válogatókat fogja bemutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek