Starity

Nicole Kidman ismét anya lett

2011. január 18. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman és countryénekes kedvese hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy ismét szülők lettek – a picit ezúttal egy béranya hozta világra.

hirdetés
Nicole Kidman ismét anya lett

Nicole Kidman és Keith Urban egy hétfői közleményben – nem sokkal a Golden Globe-díj-átadás után – nyilvánosságra hozták, hogy megszületett második közös gyermekük is. A picit egy nashville-i béranya hozta világra december 28-án, a kislány pedig a Faith Margaret nevet kapta. 

„Nagyon boldogan tudatjuk a világgal, hogy Faith Margaret megérkezett. Úgy érezzük, a jóisten megáldott minket vele – nyilatkozta Kidman. Majd így folytatta: – Családunk nagyon hálás, amiért ekkora ajándékot kapott, mint Faith Margaret. Nem tudjuk szavakba önteni, amit érzünk.”

A pár egyébként a színésznő meddősége miatt választotta ezt a megoldást, de természetesen Hollywoodban sem ők az egyedüliek, hiszen nemrég Sarah Jessica Parker is béranyát kért fel a boldog feladatra, szintén hasonló problémák miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek