Starity

Jason Priestley: Brandon már a múlté!

2011. január 19. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Priestley a 90-es években a Beverly Hills 90210 című sorozattal vált milliók kedvencévé. Bár a színész hálás egykori karakterének, szeretné, ha már nem Brandon Walshként emlegetnék.

hirdetés
Jason Priestley: Brandon már a múlté!

1990-ben a Beverly Hills 90210 című széria rengeteg embert hódított meg. Bár a készítők az első epizód után nem sok jövőt jósoltak a produkciónak, szerencsére a nézőszám megmutatta, hogy igenis van igény rá. Sikerének egyik nagy bizonyítéka, hogy összesen 10 évad készült belőle. Jason összesen 245 epizódban szerepelt a rajongók legnagyobb örömére.

Jason Priestley nevét ezzel ismerte meg a nagyközönség, és bár azóta több sorozatban (Majomszeretet; Tru Calling – Az őrangyal) is szerepelt már, Brandon Walsh szerepe szinte ráragadt. Most azonban a kanadai színésznek lehetősége van arra, hogy levetkőzze egykori karakterét, ugyanis Szólíts Fitznek! című új szériájával újra rajongókat szerezhet magának. Jason szerint Fitznek van esélye arra, hogy elfeledtesse a nézőkkel az egykor oly nagy sikert hozó karakterét.

„Brandon csak egy ugyanolyan karakter volt az életemben, mint a többi, nem egy és azonos velem. Nagyon régóta az életem része volt, és remélem, hogy Fitz ugyanannyira – ha nem jobban – lesz szerethető az emberek számára!” – nyilatkozta az RTV Tippben olvasható interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek