Starity

Hien mint színész

2010. május 20. 17:05   |   Szerző: NituskaH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éves Vietnámi lány, végre belekóstolhat a színészi életbe. Duna Televízió jóvoltából új sorozat indul Gézengúz címmel, barátok közt szerelőivel és a megasztár 4 énekeseivel

hirdetés
Hien mint színész

A megasztár 4-ben feltűnt 16 éves Nguyen Thanh Hien, bebizonyította hogy ért az énekléshez .Ám most egy egészen új oldalát mutatja meg.

Szerepet kapott egy sorozatban. Az MTV Gézengúzok című sorozatában fog játszani.

"11 részes tini sorozattal rukkol elő 2010-ben a Duna Televízió: a diákok közt Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.

Next Station Production és a Duna Televízió ifjúsági sorozatot forgat Gézengúzok címen. A 11 részes sorozat egy középiskola életét mutatja be.

A szereplők között több ismert, hazai előadó, színész is feltűnik, így a diákok közt ott lesz a volt megasztáros Hien, a Barátok közt-benn is látott Csifó Dorina, vagy Gonda Kata, aki szintén az RTL-es szappanoperában volt látható. Első szerepét kapta Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté, a tanárokat pedig - többek közt - Polyák Lilla és Szente Vajk alakítják. Angoltanárként debütál a színészi ambíciókat eddig nem mutatott Király Viktor, a Megasztár negyedik szériájának győztese. A sorozat rendezője Fonyó Gergely (Made in Hungaria, Tibor vagyok, de hódítani akarok, Idegölő, na, végre, itt a nyár), a producer pedig Neményi Ádám, aki szintén mozifilmeken (S.O.S. Szerelem, 9 és 1/2 randi, Made in Hungária) dolgozott az elmúlt években.

Next Station Production és a Duna Televízió ifjúsági sorozatot forgat Gézengúzok címen. A 11 részes sorozat egy középiskola életét mutatja be."

Ha minden igaz akkor, Szeptemberben adják le az MTV-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek