Starity

Versace 2011: tavasz–nyár Abbey Lee-vel

2011. január 20. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Versace 2011. évi tavaszi–nyári kollekciójának már megindították a kampányát, hogy ismét sikeres legyen. Rengeteg modellt felkértek, hogy pózoljanak, s most épp Abbey Lee-t kapták dögös szőkeként lencsevégre.

hirdetés
Versace 2011: tavasz–nyár Abbey Lee-vel

A kollekció kampányához tartozó fotókat Mario Testino készítette Abbey Lee-ről. A lány sikeresnek bizonyult: már az első héten rengeteg ruhát adtak el, így mondhatni, nyertek vele. Abbey a tengerentúlon nagyon sikeres, modellkarrierje szépen ível felfelé 2006 óta.

A lány nemrég barnából jegesszőkére váltott, így most igazi jégkirálynőként pózol a Versace 2011-es tavasz–nyár-kampányában. A képek vizualitás terén nemcsak a férfiaknak kedveznek, hanem a nők kedvéért megspékelték Malthe Lund Madsennel és Victor Nylanderrel. A fiúk is egészen hűvös szőkék, így a fotók kicsit még emlékeztetnek minket a fagyos télre, s egyedül lenge öltözékük jelzi, hogy itt az új évszak, mely meghozza a meleget.

A bőrruhába öltöztetett férfiak Abbey-vel pózolnak puszta, egyszerű háttér előtt. Abbey két Versace-ruhája, mondhatni, egy egyveleg: először minimális, fekete elegancia, majd számok és mediterrán ihletésű nyomatok jelennek meg rajta.

.

Ez a szőke trió szemtelen, jeges és vad!

A bőr (műbőr) egyre nagyobb teret hódít – tél óta – a divat piacán, ezt jelzi az is, hogy már egy olyan világmárka, mint a Versace is felhasználta a fiúk öltözetén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek