Starity

Lady Gaga újabb sokkolásra készül

2011. január 21. 13:01   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly az MTV Video Music Awards színpadjára Gaga húsból készült ruhában lépett. Az emberek persze azt hitték, hogy ez nem igazi hús, de tévedtek. Hasonlóan bizarr ruhák vannak ismét készülőben.

hirdetés
Lady Gaga újabb sokkolásra készül

A New York-i avantgárd divatcéggel, a House of Diehllel vette fel a kapcsolatot az egyik Lady Gaga-stylist, és arra kérte őket, hogy tervezzenek Gagának hét különböző ruhát az énekesnő következő klipjéhez. Az egyik kért szerelés sokkolta a tervezőket, hiszen azzal bízták meg őket, hogy készítsenek neki egyet színes, törött üvegekből, valamint a táncosoknak egy savval mosott denimruhát.

Az egyik tervező, Mary Jo Diehl a következőképpen beszélt a töröttüveg- ruháról: „Olyanra próbálom megcsinálni a ruhát, mintha Gaga egy templom ablakán ment volna keresztül. Akárcsak egy gyönyörű bűncselekmény.”

Azt már lehet tudni, hogy Lady Gaga a Born This Way című dalához készítí a klipet, és már keresett transszexuális nőket is, hogy szerepeljenek benne. A videó forgatását ma kezdik el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek