Starity

Zorka lesz az új tinisztár?

2011. január 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zorka, a 13 éves sztársághoz közeledő lány a napokban forgatta legelső videoklipjét. Ahogy kiderült, közös menedzserük van a másik igen ismert énekesnővel, Barbee-val.

hirdetés
Zorka lesz az új tinisztár?

Mindössze 13 éves Zorka, aki ezen a héten forgatta legelső klipjét. Menedzsere az a Bognár Tibor, aki Lolának és Barbee-nak is gyönyörűen elindította az egekben lévő zeneikarrierjét; zenei producere Kovacsics Ádám, az első dalát pedig Majos Eszter írta.

A menedzser úgy gondolja, hogy Zorkából válhat az eddigi legfiatalabb tinielőadó, akinek a legnagyobb rajongói tábora lesz. Barbee nagy örömmel elvállalta, hogy benne legyen egy rövid kis részben.

„Zorka nagy tehetség, és örülök neki, hogy együtt dolgozunk. Mindketten vártuk, hogy elkezdhessük a munkát. Mikor összeismerkedtünk, tudtam, hogy egy igazi tehetséggel állok szemben. Zorka még fiatal, de szerintem gyönyörű karrier áll előtteVan rá esély, hogy az év felfedezettjeként üdvözöljük a 2011-es évben” – nyilatkozta Bognár Tibor, menedszer.

A klip február végén kerül a tévéképernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek