Starity

Slash: „A Glee még a Grease-nél is rosszabb”

2011. január 21. 14:02   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Red Hot Chili Peppers és a Kings of Leon után a Guns N’ Roses is elutasította dalaik szerepeltetését a Glee-ben, igen egyszerű okból, ugyanis Slash szerint a Glee rosszabb, mint anno a Grease volt.

hirdetés
Slash: „A Glee még a Grease-nél is rosszabb”

Az egyik magyar kereskedelmi csatornán is futó Glee című tévésorozatban tömérdek előadó és együttes számos dala szerepelt már, de Guns N’ Roses-dalt nemigen fogunk hallani a tv-show-ban.

Slash, a világhírű gitárvirtuóz elárulta az Entertainment Weekly amerikai magazinnak, hogy a Glee producerei a Guns N’ Rosest is megkeresték, de ők nem éltek az ingyenreklám lehetőségével.

Igen, megkérdeztek minket is, de úgy döntöttünk, inkább nem adjuk hozzá a dalainkat” jelentette ki Slash.

Az élő legenda azt is közölte a lap olvasóival, hogy pozitív szemmel próbálja mustrálni a mai zeneipart: „Sokkal könnyebb lenne negatív dolgokat mondani a zene- és a szórakoztatóiparról. Én próbálom nem ezt tenni, de valahol meg kell húzni a határt. Nálam ez a határ a Glee. A Glee még a Grease-nél is sokkal rosszabb. Most, a High School Musicalhez és a Glee-hez viszonyítva, a Grease művészi alkotásnak tűnik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek