Starity

Botrányos mobilfotók, amiket sosem felejtünk

2011. január 21. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ritka, hogy egy szerénynek, visszahúzódónak és ártatlannak tűnő sztárról pikáns képek kerülnek elő; persze ugyanolyan gyakori, hogy egy nagyszájú celebről látunk ilyet. Nézzük csak azokat a sosem felejthető fotókat!

hirdetés
Botrányos mobilfotók, amiket sosem felejtünk

Mint minden ember, a hírességek is készítenek fotókat magukról, ismerőseikről, amiket a telefonjaikon őriznek. Bár néhány celeb esetén más a helyzet: ők kihívó és pikáns képekkel töltik tele a mobiljukat... melyek néha akaratukon kívül is elterjednek az interneten.

Demi Lovato képei a legfrissebbek. A Sonny, a sztárjelölt és a Rocktábor női főszerepét tudhatja magáénak. Mindkét filmben egy szende, szerény lányt játszik. A színészkedés mellett énekel, táncol; ezeket Disney-sztárhoz illő módon teszi. Talán épp ezért keltett óriási meglepetést, amikor megdöbbentő képek járták be a világhálót róla. A képeken provokatív testhelyzetben pózol a táncosaival. Nem jött ez most jól neki; mostanában rengeteg pletyka kering a Disney-csillag körül, közülük is a legdurvább, miszerint Demi kokainfüggő lett.

A Paramore énekesnője, Hayley Williams villantott – de nem szándékosan! Az intim, barátjának szánt fotót egy hacker töltötte fel a Twitter-profiljára. A lány, amint észrevette a posztot, egyből reagált, és kiírta, hogy nem ő, hanem egy rosszakaró töltötte fel. Gyorsan letörölte, de már késő volt: már így is rengetegen rákattintottak a képre, elmentették, és szétküldték a világhálón.

A Hannah Montana sztárjáról, Miley Cyrusról rengeteg kép került már elő. Van, amin felhúzott pólóban, egy fiú ölében pózol; van, amin szintén ugyanebben a pozícióban, egy lány mellett; hogy a fürdőruhás, ágyban fetrengős, pólólehúzós és ruhában zuhanyzós képekről ne is beszéljünk... Legfrissebb „botránya” egy videó, amin vízipipázik.

Az R&B-énekesnő, Cassie sem menekülhetett a hackerek elől. Több intim fotó is előkerült a Me & U énekesnőjétől. A lány a számítógépe meghackelésével magyarázta az előkerült képeket. „Úgy tűnik, valaki meghackelte a gépem... ez nagyon tisztességtelen és visszataszító! Ne tégy úgy, mintha még nem láttál volna ilyet!” – írta a Twitter-profilján.

Vanessa Hudgens egy szerény, kedves és félénk lányt játszik a High School Musical című sikerfilmben. Ezt a szerepét cáfolta meg, amikor egy régebbi barátjának szánt mobilos képek kerültek elő róla. A lány nagyon összetört, hiszen akkori barátja, Zac Efron majdnem szakított vele, és az is kevésen múlt, hogy a hírnevet hozó filmből kirúgják azzal az indokkal, hogy ez nem illik egy Disney-filmben játszó színésznőhöz.

A listát még sokáig lehetne sorolni: Chris Brown, Rihanna, Kanye West, Nicki Minaj és Bow Wow is pórul jártak már. Ők még csak néhányak azok közül, akik a hackerek áldozatáuk estek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek