Starity

Diétájától hízott Brooklyn Decker

2011. január 21. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sports Illustrated fürdőruhamárka modellje, Brooklyn Decker nem mindig volt jóban a testével. A lány, akinek a színészi debütálását nemsokára Adam Sandler Kellékfeleség című filmjében láthatjuk, a Self magazinnak nyilatkozott.

hirdetés
Diétájától hízott Brooklyn Decker

Ha valaki a szépségiparban próbál állást keresni, és modellkarrierről álmodozik, annak a legtöbb esetben magasnak és vékonynak kell lennie. Sok fotómodell azért koplal és diétázik, hogy állandóan formában tartsa magát. Vannak azonban lányok, akik egyfolytában csúcsformában vannak – mégsem diétáznak!

Brooklyn Decker azt állítja, mikor modellkarrierje kezdetén állt, egy kicsit meg volt lepődve, hiszen a divatbemutató szépségei igazán extrém diétákat folytattak, hogy formában maradjanak.

„Mikor New Yorkba költöztem, a többi feltörekvő modellel dolgoztam. Zabáltak, aztán kihányták, és mindenki tágra nyílt szemekkel leste, ha a másik evett. Ettől totál végigszaladt a hideg a hátamon.”

Miután látta, hogy mindenki így tesz a környezetében, ő is megpróbált a leggyorsabb módon lefogyni – de az eredmény éppen az ellenkezője lett annak, amit várt.

„Gyümölcsnapokat tartottam, őrült diétákat folytattam, és az lett a vége, hogy csak még több kilót szedtem magamra. Mikor az apám közbeszólt, beláttam, hogy nem szabad ennyire megszállottnak lenni a testtel kapcsolatban.”

Most teljesen máshogy viselkedik: egészségesen étkezik, és megtanulta szeretni és elfogadni magát úgy, ahogy van, s nem próbál meg megváltozni csak azért, hogy a többi modellre hasonlítson.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek