Starity

BET Awards - Justin Bieber-t is jelölték

2010. május 20. 20:08   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immáron kilenecedik alkalommal rendezi meg a Black Entertainment Television nagyszabású díjátadóját, a BET Awards-ot, amelyen az afro-amerikai és más színes bőrűek munkásságát ismerik el.

hirdetés
BET Awards - Justin Bieber-t is jelölték

Ebben az évben kisebb meglepetés is született: ugyanis a 16 éves tinibálványt, Justin Bieber-t is nominálták a Legjobb új előadó kategóriában.

Justin jelölést azzal magyarázta a Stephen Hill, a BET programm-igazgatója, hogy Bieber tehetséges előadó, aki túllépte a faji megkülönböztetés határait. Zenéjének van ritmusa, ami tetszik a BET nézőinek.

A jelöltek között van még Beyoncé is, aki 4 jelölést zsebelt be, ezzel bebizonyítva hogy bármit is mondhatnak: Sasha Fierce bizony halhatatlan. A legjobb női R&B előadó, A legjobb együttműködés, Az év videója, A nézők választása kategóriában is diadalmaskodhat a Grammy-díjas előadó.

Alicia Keys is 4 jelöléssel gazdagodott, ő is ugyanazokban a kategóriákban lett nominálva, mint Beyoncé.

Rihanna, B.o.B, Young Money és Fabolous 3 kategóriában lett jelölve, Maxwell, Sade, Kanye West és Monica 2 jelöléssel gazdagodott.

Usher, Chris Brown, Nicki Minaj, Raheem DeVaughn, Black Eyed Peas, Dirty Money, New Boyz, Trina, The Clipse és Mary J. Blige is jelölve lett.

A BET Awards-ot június 27-én tartják, az est háziasszonya pedig Queen Latifah lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek