Starity

Tabáni István eltűnik?

2011. január 22. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tabáni Istvánhoz mostanában nem kopogtat annyi felkérő, mint mikor karrierje elkezdődött.

hirdetés
Tabáni István eltűnik?

Tabáni István sikere akkor kezdődött el, amikor megnyerte a Csillag születik című tehetségkutató műsort, de most súlyosan csökkent a népszerűsége. Talán azért, mert az ilyesfajta show-k nem állnak le, és újabb tehetségeket tárnak fel a világ elé. Az X-Faktor győztese, Vastag Csaba 250 ezer forintot kap egy – mindössze – fél órás előadásért. Ugyanezt lehet tapasztalni Tolvai Renátánál is, a Megasztár győztesénél, aki fél óra hosszat énekel és bezsebeli a 180 ezer forintot – hozta nyilvánosságra a Blikk.

István a műsor előtt teremőrként dolgozott, de közelsem keresett vele annyit, mint az énekléssel, amiért közel három hónap alatt 10 millió forintot fizettek neki. Ugyanezt 10 évnyi kemény munkával szerezhette volna meg, ha még most is teremőr lenne.

„A nyáron még azt tapasztaltam, hogy erős irántam az érdeklődés, ám a tehetségkutatók termelik az újabb énekeseket, végül is érthető, hogy most ők állnak a figyelem középpontjában. Arra viszont rájöttem, hogy a sikert megkapni sokkal könnyebb, mint megtartani. Most kell csak igazán dolgozni, hogy megtartsam mindazt, amit elértem nyilatkozta István. – Mivel nemrég jelent meg a második albumom, és rengeteget dolgoztam tavaly, úgy terveztem, hogy év elején pihenek egy kicsit, ezért nem is vállaltam annyi fellépést. Tény, hogy csak az a két nyilvános fellépésem van, de ez nem azt jelenti, hogy azokon kívül nincs más. Privát rendezvényekre is hívnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek