Starity

Cameron Diaz hízni szeretne, de nem tud

2011. január 22. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színésznőnek túl jó anyagcseréje van ahhoz, hogy meghízzon – pedig néha éppen az lenne a célja, hogy felszedjen egy-két kilót.

hirdetés
Cameron Diaz hízni szeretne, de nem tud

Cameron Diaz mindig is nagyszerű formában volt, és ezt nagyrészt a nagyszerű edzéstervének köszönheti, illetve kedvenc sportjainak, az úszásnak és a futásnak. Talán azonban több áll a dolog hátterében: egy kiváló anyagcsere.

Egy nemrégiben készült interjúban – amelyet a Digital Spy készített – a színésznő elismerte, hogy neki is akad néhány gondja, amikor szóba jön, hogy formába kéne hoznia magát. Ám az ő problémája nem éppen szokásos: éppen az ellenkezője annak, amit a legtöbb nő akar... ugyanis Cameron nem tud meghízni, még ha nagyon próbálkozik is.

Azt mondta, kiváló anyagcseréje van, ami a megevett ételekből inkább izmot, mintsem zsírt rak a testére.

„Ha filmezünk, sokkal többet kell ennem. Állandóan kajálok, mert nagyon sok energiát égetek el a forgatások közben. Még ha ülünk és csak a jelenetről beszélünk, akkor is energiát égetek...”

Természetesen attól, hogy többet kell ennie, nem azt jelenti, hogy többé nem figyel arra, mit eszik. Éppen ellenkezőleg: még gyakrabban figyelmezteti magát, mit ehet és mit nem.

„Próbálok olyan ételeket enni, amiket a nap bármely szakaszában elfogyaszthatok. Nagyon jó anyagcserém van, de néha, amikor pár kilót szeretnék felszedni, nem sikerül. Ez terhemre van.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek