Starity

Válik férjétől Katie Price

2011. január 22. 12:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több hete tartó gondolkozás után Katie Price bejelentette, hogy elválik férjétől, Alex Reidtől, akivel mindössze 11 hónapig volt házas.

hirdetés
Válik férjétől Katie Price

A Jordanként ismert Katie Price és férje, Alex Reid csupán 11 hónapig voltak együtt – de a nő szerint itt az ideje lezárni a kapcsolatot.

Egy hosszasan tartó nyilatkozatban – melyet a 32 éves Glamour-modell szóvivője publikált –, a lány megírja: „túl gyorsan” döntött a házasság mellett. A háromgyerekes anya a levelet január 18-án este fejezte be, mivelhogy a 35 éves Alexet aznap lesifotósok követték, amint kiköltözik a közös, Surreyben található villából, és áttelepszik a szülei lakásába Hampshire-ben.

A valóságshow-sztár elismerte, hogy a pár az elmúlt hónapokban már semmiben nem értett egyet, mégis megpróbálták megmenteni a házasságukat.

„Alex és én már az elmúlt hónapokban számos nehézségbe ütköztünk a házasságunkkal kapcsolatban. Bevallom, ezekben részt játszott az is, hogy túl hamar házasodtunk össze – mi mind hibázunk, és ez is egy volt közülük.

Azonban Alex megváltozott; már nem az a férfi, akibe beleszerettem, és a mostani viselkedését nem tudom megérteni. Próbáltam segíteni neki, változtatni rajta, de ez nem tett jót a kapcsolatunknak. A nehézségeinken az sem segített, hogy Alexet egyre jobban lenyűgözte az élet a médiában. Nyilvánvalóan nem kritizálhatom amiatt, amiért szeretett szerepelni, és én is próbáltam segíteni a karrierjén, szerződéseket szerezni neki. Azonban Alex vágya, hogy önmagát hirdesse, óriási változást hozott a kapcsolatunkban.

Rengeteg óráig beszélgettünk a kapcsolatunkról, próbáltuk visszafordítani a gondokat, de már túl mély sebeket ejtett. Reméltem, hogy csöndben le tudjuk zárni a kapcsolatunkat anélkül, hogy háború kelne ki a médiában.

Mélyen elszomorított, hogy a kapcsolatom Alexszel így végződött, de tudom, hogy nekem és a gyerekeimnek is az lesz a legjobb, ha elválunk. A gyerekeim az elsőszámúak, őket próbálom megvédeni attól, ami történik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek