Starity

A WWE újra a filmvásznon

2011. január 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Triple H, azaz Paul Levesque újabb produkcióban mutatja meg színészi vénáját: ez a hamarosan a mozikba kerülő The Chaperone című film, melyben főszerepet játszik. De hol is kezdődött a szervezet filmrendezésbe való belépése?

hirdetés
A WWE újra a filmvásznon

A WWE újabban több filmhez adja nevét. Kezdődött ez a 2002-es Skorpiókirállyal, melyben az akkor még pankrátor Dwayne "The Rock" Johnson szerepelt. Itt zsinórban még két, a The Rock főszereplésével rendezett filmhez adta a nevét a WWE, ezek pedig Az Amazonas kincse (2003) és az Emelt fővel (2004). Amiben még részt vett a szervezet co-producerként, az a 2009-es Behind Enemy Lines: Colombia, melyben Ken Kennedy főszerepelt. A film csak DVD-n jelent meg.

Mint szólóvállalat 2006 óta van a pályán a WWE Studios. Ez a Kane főszereplésével megrendezésre került 2006-os Menekülj! című filmmel kezdődött. Ezt követte ugyanebben az évben A tengerészgyalogos, melyben John Cena kapta a főszerepet, és olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Kelly Carlson és a Terminátorból ismert Robert Patrick. 2007-ben A halálraítélt című filmmel rukkoltak elő, melyben az egykori pankrátor, Steve Austin kapta a főszerepet, partnere Vinnie Jones volt. Aztán két év szünet következett, majd 2009-ben szintén John Cena főszereplésével jött a 12 menet, végül A tengerészgyalogos 2, melyben már Ted DiBiase főszerepelt.

2010-ben szintén John Cena főszereplésével jött a Legendary, partnere Danny Glover volt; majd a Knucklehead című vígjáték, melynek The Big Show volt a sztárja.

Idén négy filmet tervez kiadni a szervezet, ebből a legfrissebb, melynek februárban lesz a premierje Amerikában, a The Chaperone. Főszereplője Triple H (Paul Michael Levesque). Őt már láthattuk mellékszereplőként a 2004-es Penge: Szentháromság című filmben, melyben Jarko Grimwoodot alakította.

Későbbi filmek: a That's What I Am Randy Orton és Ed Harris főszereplésével; az Inside Out szintén Triple H főszereplésével; a Bending the Rules Edge főszereplésével. Jövőre egyelőre csak egy filmtervük van, ez pedig a Blood Brothers, melyben John Cena fogja a főszerepet játszani.

A The Chaperone előzetese:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek