Starity

Jessica Alba: Vigyázz, konyha!

2010. május 20. 22:10   |   Szerző: Selliii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Alba-t leleplezték. Nem tud sütni, főzni. A saját érdekünkben nem szabad Jesst a konyha közelébe engedni. A New York Post volt az a szerencsés, aki megírhatta a híresség ciki kis titkát.

hirdetés
Jessica Alba: Vigyázz, konyha!

A New York Post beszámolója szerint Jessica Alba, a világhírű sztár, nem egy született házi asszony. A legtöbb híresség örül, ha el tud készíteni magának egy müzlis tálat reggelire. Nos a 29 éves Jessica sem volt egyedül, hiszen tiszteletét tette kedden a Tribeca filmfesztiválon.

Jessica Alba a New York-i Smyth hotelben szállt meg, amit majdnem sikerült felgyújtania. Jess, úgy döntött, hogy megpróbál megsütni néhány halrudacskát. Nos, ez sikerült is volna, ha tudja, hogyan kell használni a tűzhelyt.

Az esemény elég komoly volt. Az egész hotel csak zengett a tűzjelzőktől és olyannyira, hogy kimentek a tűzoltók is.

Tiszta füst volt minden és a többi vendég nagyon ideges lett.

Mindezt a hotel egyik munkatársa mesélte.

Természetesen mindez nem meglepő, mert Jessica egy "A" kategóriás Hollywoodi híresség. Sejtettük, hogy nem ért az ilyesféle kütyükhöz. Reméljük, hogy mire a kislánya, Honor Marie Warrent felcseperedik megtanul néhány egyszerübb receptet, amit majd átadhat a lányának.

A meglátásunk szerint Honor Marie-nek nem árt majd némi főzés leckét venni, mert Jesstől nem sokat tanulhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek