Starity

Hamarosan elkészül Jasmine V első lemeze

2011. január 23. 18:06   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jasmine Villegast a legtöbben csak Justin Bieber Baby című klipjéből ismerik. Jazzy viszont csodálatos hangú énekesnő, aki nemsokára piacra dobja első albumát.

hirdetés
Hamarosan elkészül Jasmine V első lemeze

Jasmine Villegas, a tehetséges 17 éves énekesnő, aki többek közt a Serious és az I Own This előadója, hamarosan saját albumával rukkol elő.

Legutóbb Cody Simpson 14. születésnapi partiján láthattuk Jasmine-t, aki egy interjúban mesélt új videoklipjéről és készülő lemezéről: „Nemrég jöttem vissza Justin Bieber My World turnéjáról. Most az új albumomon dolgozom, hamarosan kész is leszek. Olyan nagyszerű emberekkel működhettem együtt, mint Jermanie Dupri, Brian Cox és Ryan Leslie. Emellett a videoklipem egy héten belül jelenik meg, de a videót a klip készítéséről már megnézhetitek. Ne hagyjátok ki!” – mondta Jasmine.

Később bekövetkezett, amitől minden sztár fél. Az énekesnőt a magánéletéről kezdték kérdezni, valamint természetesen rátértek a Justin Bieber-témára is. „Csak barátok vagyunk” – ennyivel tudta le Jasmine.

Justin és Selena randijáról így nyilatkozott: „Hogy őszinte legyek, nem sokat tudok a dologról, de a legjobbakat kívánom mindkettőjüknek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek