Starity

Vitatéma lett Cassie új albuma

2011. január 22. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009 őszére ígért album – melynek címe Electro Love lesz – még idén megjelenik, az év első felében pedig egy friss dalra is számíthatunk.

hirdetés
Vitatéma lett Cassie új albuma

Cassandra Ventura azóta beszédtéma az emberek körében, mióta 2006-ban megjelent a Me and U című dala a MySpace-en, amely a rádiókat is hamar elérte. Néhányan a zenéjéért, néhányan a külsejéért, mások a divatérzékéért szeretik, de pár ember egyszerűen csak utálja: például azért, mert ígért albuma már lassan 2 éve késik.

Bár Cassie hangja nem tökéletesen tiszta, mint mondjuk Beyoncéé vagy Jennifer Hudsoné, gyönyörűen énekel, és slágergyanús zenét csinál. Meglepő, hogy ez a 24 éves lány milyen vitákat képes kikelteni az emberekből. Rajongói a végsőkig kitartanak mellette, ám vannak, akik „egyslágeres csodának” titulálják. Sok helyen azt írják, cserbenhagyta rajongóit, mivelhogy a 2009-es év végére ígérte legutóbbi albumát, ami még ma sem érkezett meg.

„A hangjában sokszor vannak kihagyások; egy producernek pedig éppen ez kell, összekeverheted vagy újra össze is állíthatod az egészet” – mondta Robin Carolan, a Tri Angle Records lemezkiadó főnöke, aki úgy ünnepelte meg a 2011-es évet, hogy Cassie slágerének címét, a Me & U betűket rátetováltatta a karjára.

Cassie-t sok siker érte a zenében az elmúlt évben, sokat dicsérték is. Az angol DJ-ként és producerként dolgozó Deadboy megjelentetett például egy lemezt, ami a Cash Antics Vol. 1 címet kapta. A rajta lévő dalok Cassie hangját tartalmazták újradolgozva.

„A zenészeimnek, mint például oOoOO-nak vagy a How to Dress Well bandának álom lenne Cassie-vel dolgozni – folytatta Robin Carolan. – Néhányan lehet, hogy lejárt lemeznek titulálják őt, de valójában egy legenda ezen a világon. Mintha kőbe vésték volna. Bár nem erőteljesen énekel, mégis eléri az emberek figyelmét.”

Az énekesnő megerősítette a híreket a Rap-Upnak, miszerint 2011 első felében megjelenik egy teljesen friss dala, és ugyanebben az évben még albumra is számíthatnak a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek