Starity

Szíj Melinda dalával gyógyít

2011. január 24. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szíj Melindának sokat jelent a családja, hiszen többen is felkeresték az utóbbi időben, de most minden figyelme a szüleire és gyermekeire szegeződik.

hirdetés
Szíj Melinda dalával gyógyít

Szíj Melinda elmondta, hogy édesapja – akire a verseny alatt is sokszor gondolt – nagyon súlyos agyi érprobléma miatt lebénult, ennek ellenére is imádja énekelni hallani lányát, főleg akkor, ha a dal csak neki szól.

„Nem szívesen beszélek az édesapámról, nagyon beteg. Úgy érzem, hogy a szüleimnek most nagyobb szükségük van arra, hogy velük legyek, semmint hogy mindenféle rendezvényekre, interjúkra járjak” nyilatkozta a tehetség. Majd azt is elárulta, hogy neki néhány komoly beszélgetés a szüleivel sokkal nagyobb kincs, mint az, hogy a karrierjét továbbfejlessze.

Ahogy már említette, a szüleinek – akik végig nagy figyelemmel kísérték lányuk szereplését a Megasztárban – az a legnagyobb boldogság, ha meglátogatja őket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek