Starity

Palvin Barbara lett a Chanel új arca

2011. január 23. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű magyar topmodell eddig is jeleskedett a felkérésekben, ám most ő reklámozhatja a Chanel divatcég egyik kozmetikumát, a Chanel Le Blanc-t, ami legfőképpen az ázsiai országokban elterjedt.

hirdetés
Palvin Barbara lett a Chanel új arca

A csinos modell, Palvin Barbara, aki már Karl Lagerfeld egyik kedvencévé nőtte ki magát, most hatalmas felkérést kapott a Chaneltől.

Ő lesz ugyanis a Chanel Le Blanc fehérítő kozmetikumokat tartalmazó termékcsalád reklámarca. A szépségápolási szerek főleg az ázsiai országokban terjedtek el, és az első reklámfotó is a szingapúri Style magazinban jelent meg.

De ez még nem minden, hiszen Barbi már büszkélkedhet újabb fotóival a francia és angol Vogue-ban is. És ha ez még nem elég, akkor Stella McCartney új kollekciójának arcává is őt választották.

Barbi tehát csodálatos sikereket könyvelhet el magának, és biztos, hogy a jövőben is számíthatunk arra, hogy ilyen hírekkel örvendeztet meg minket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek