Starity

A világ legnagyobb szívtiprója

2011. január 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára sokan cserélnének a New York Yankees védőjével, Alex Rodríguezszel. A 35 esztendős sportoló sikeres, gazdag, és bomlanak utána a szebbnél szebb nők.

hirdetés
A világ legnagyobb szívtiprója

Olyan hírességek fordultak már meg az ágyában, mint Kristin Davis, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson és Madonna, jelenlegi barátnője pedig nem más, mint a szőke komika, Cameron Diaz.

Rodríguez azonban saját bevallása szerint hűséges típus, nem trófeagyűjtő, csak olyan hölgyekkel alakít ki kapcsolatot, akik iránt érez is valamit, tehát nem a testiség vezérli.

„Azok a lányok, akikkel járok, biztosak lehetnek abban, hogy számomra sokat jelentenek, fontosak, ezért tényleg velük akarok lenni. Ha nem így gondolnám, akkor egy percet sem áldoznék rájuk az időmből” – mondta A-Rod, majd hozzátette: „Azokat a nőket szeretem, akikben van valami izgalmas, hogy úgy mondjam, van bennük kurázsi. Legyen egy nő természetes, ugyanakkor tüzes, ne játsszon szerepet, adja önmagát, de ne legyen unalmas sem. Nincs annál illúziórombolóbb, amikor egy szép nő kettőt sem tud szólni” – bölcselkedett a sztársportoló, aki úgy tűnik, Diazban megtalálta a tökéletes párt, ugyanis rövid mosolyszünet után ismét dúl köztük a szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek