Starity

Jön Doctor „Playmobil” és társai

2011. január 24. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei tavaszi játékkiállításon mutatják be Londonban az új Who-őrületet, a Doctor Who playmobilszerű figurákat. A jelenlegi főszereplők már megtekinthették őket, és mindketten meglepődtek a látottakon.

hirdetés
Jön Doctor „Playmobil” és társai

A BBC Wordwide nemrég tett egy bejelentést, miszerint karaktersorozatukban Doctor Who szereplőket is vásárolhatunk nemsokára, otthoni gyűjteményünkbe. A figurák a Playmobilhoz hasonló bábuk lesznek, melyeknek akár a környezetet is megépíthetjük saját kezünkkel!

Olyan híres karaktereket szerezhetünk be saját Whoniverzumunkba, mint például a dalekek, cybermenek, a könnyező angyalok, vagy éppen Amy Pond és a Doktor. A készítők igyekeztek minél élethűbbre – már amennyire egy Playmobil-figurát lehet ilyenre – tervezni, hogy még véletlenül se érhesse szó a ház elejét a rajongók részéről.

Matt és Karen már látta az új bemutatódarabokat, és így beszéltek róluk.

Matt Smith: „Nagyon szürreális és humoros, hogy egyszer csak szembejön velem a saját miniatűr változatom mint Doktor. De örülök, hogy a kezében ott van a megbízható szónikus csavarhúzó, készenállva arra, hogy kivédje a szörnyek támadását!” – nevet.

Karen Gillan: „Én teljesen odavagyok és vissza, szeretem ezeket a miniatűr játékokat. Apró Amy és apró Doktor. Mindazonáltal igencsak furcsa érzés látni magamat hallhatatlan, kis méretű műanyag figuraként. Kedvencem a nagy, lángvörös hajkoronája, és abba is vicces belegondolni, hogy a Doki és Amy elég kicsi ahhoz, hogy elférjen valakinek a zsebében!” – mondja.

A játékok idén tavasszal debütálnak a londoni játékkiállításon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek