Starity

Máris jön Jesse James és Kat Von D esküvője?

2011. január 24. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki szerelmes, ugyan miért pazarolná az időt? Ezt mondja Jesse James – Sandra Bullock exférje – és annak menyasszonya, a tetoválóművész, Kat Von D.

hirdetés
Máris jön Jesse James és Kat Von D esküvője?

Bennfentesek szerint a páros február környékére tervezi az esküvőt. Jesse James – akinek Sandra Bullock színésznőtől való válása júniusban záródott le – csak pár napja jelentette be, hogy eljegyezte a 28 éves tetoválóművészt, csupán öt hónapos randizgatás után, és a barátaik azt mondják, a pár nem tervezi, hogy sok időt pazarol még a nagy nap előtt.

„Jesse és Kat nem lát okot arra, hogy még tovább várjanak. Nagyon szerelmesek, és hivatalossá szeretnék tenni az egészet” – árulta el egy névtelenségét kérő ismerős.

Állítólag Jesse és Kat egy „nem hagyományos” esküvőre készülnek, ami Kaliforniában, kevés számú vendég előtt fog lezajlani.

Jesse – aki eddig háromszor volt házas, és három gyermeke is van – úgy tekint menyasszonyára, mint „a világ leggyönyörűbb lányára”. Büszkén mondta, hogy neki a 2010-es év volt a legeslegjobb eddig az életében, szerelembe esett a legjobb barátjával. A férfi szavaival élve „egy csodálatos nővel, aki akkor is mellette állt, mikor mindenki a hátát fordította felé...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek