Starity

Katy Perry beszólt Madonnának

2011. január 25. 20:08   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Firework énekesnője nemtetszését fejezte ki a popdíva színpadi előadásmódjáról, melyben a vallást úgymond show-elemként használta a sztár.

hirdetés
Katy Perry beszólt Madonnának

Katy Perryről ugyan senki sem gondolta volna, de ő is tud elég kemény megjegyzéseket tenni. A minap nem másról, mint Madonnáról sikerült neki megfogalmazni egy igen fanyar kritikát. 

Katyről tudni lehet, hogy nem bírja elviselni, ha valaki a vallást nem veszi komolyan. Ez abban is megnyilvánult már, hogy férjét,  Russell Brandet is sikerült rávennie, hogy hagyjon fel sajátos istenkáromló tréfáival. 

„Számomra a spiritualitás nagyon fontos, ezért nem szeretem, ha ezt könnyelműen kezelik – jegyezte meg Perry kisasszony. – Néha nem értem, hogy egyes művészek miért használják ezt ki – például Madonna, aki korábban egy kereszten énekelt” – tette hozzá még a világhírű popikon.

Hogy a két sztár konfliktusa még tovább fokozódik-e, azt nem tudhatjuk, de mindenesetre van egy kis igazság abban, amit Katy megfogalmazott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek