Starity

Véget ért Hujber Feri répamentes időszaka

2011. január 25. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész teljes egészében egészséges életmódra tért át, és már a hosszú évek kínkeserves répamentes időszaka is véget ért nála.

hirdetés
Véget ért Hujber Feri répamentes időszaka

„Épp most vetettem véget a magamra szabott pihenőmnek, ami alatt a kertben dolgoztam, a ház körül dolgoztam, a gyermekemmel foglalkoztam, a feleségemmel voltam és mindenféle egészséges dolgot csináltam, ami létezhet. Már teljesen áttértem az egészséges életmódra: úgy táplálkozom, úgy sportolok és úgy élek, hogy a legtöbbet ki tudjam hozni magamból...” – meséli a tabutv.hu riporterének Hujber Feri, aki hosszú idő után például most, a pihenőidejében barátkozott meg újra a répával is.

Az RTL Klub exműsorvezetője hosszú évekig gyűlölte a narancssárga zöldséget egy gyermekkori rossz emlék miatt, azonban végre megbirkózott a problémával, és végre répát vett a sarki zöldségestől. „Nagyon-nagyon hosszú időn keresztül nem ettem répát egy hülyeség miatt. A szüleim a világ összes répáját megetették velem gyerekkoromban, mert azt mondták, hogy attól majd tudok fütyülni... hát én nem tanultam meg fütyülni, és emiatt hosszú évekig nem voltam hajlandó még ránézni sem a répára!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek