Starity

Kiderült, ki a férfi Kendra home-videójából

2010. május 21. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendra Wilkinson 18 évesen forgatta azt a bizonyos videót. Eddig nem tudtuk, ki a másik főszereplője, ám nemrég ez is napvilágra került.

hirdetés
Kiderült, ki a férfi Kendra home-videójából

A TheHollywoodGossip című oldalt - mióta csak megjelent az első cikk arról, hogy esetleg van ilyen videó - két kérdéssel bombázzák:

1. Ki szerezte meg és adta el a videót?

2. Ki a srác a videóban?

A második kérdésre meg is érkezett a válasz: Justin Frye.

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/kendra-exposed_213x296.jpg http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/justin-frye_200x296.jpg

2003-ban a lány és Frye együtt béreltek San Diego-i apartmant. Rögtön, miután a Playboy modell 18 lett, elkészítették a felvételt, majd amikor Kendra a Playboy villába költözött, ott hagyta a jelenleg nagyon sokat érő videót.

Frye a Vivid Entertainment-nek adta el 100.000 dollárért (körülbelül 22.500.000 forint!) most tavasszal, és állítása szerint Kendrával megegyeztek az árban és osztozkodnak. Egy bennfentes szerint addig várt, amíg a lány tényleg sikeressé és híressé válik (hiszen ekkor ér igazán sokat egy ilyen felvétel).

Valószínűleg Kendra ugyanolyan letört, mint férje, Hank Baskett, hiszen a Celebuzz.com-os oldalára az utolsó bejegyzés május 3-án érkezett, a Twitterén pedig ugyanezen a napon háromnegyed 5-kor hagyta abba az írást. Hiszen ez a botrány végképp nem hiányzott az életükből: fél éve született meg kisfiuk, Hank és Kendra saját műsora is sikeresnek bizonyult.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek