Starity

Gwyneth Paltrow nem bírja a házasságot

2011. január 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hetedik és a Vasember szépséges színésznője elmondta, nehezen viseli a házasságot, és korántsem olyan, mint amilyennek képzelte.

hirdetés
Gwyneth Paltrow nem bírja a házasságot

Gwyneth Paltrow egy magazinnak adott interjújában elárulta, senkinek a házassága sem tökéletes, de végképp nem az övé, a férjével ugyanis megvannak a hullámvölgyeik.

A Szerelmes Shakespeare sztárja 2003-ban házasodott össze a Coldplay együttes frontemberével, Chris Martinnal, és azóta is mindent megtesznek azért, hogy szerelmi életüket ne a nyilvánosság előtt éljék. Azonban, mivel a házasságuk olyan, mint bárki másé, nem ez adja a legnagyobb problémát.

„A házasság nehéz dolog. Chrisnek és nekem is megvannak a hullámvölgyeink, nagy ügy. A házasság azért sokkal többről szól annál, hogy most már két ember kezeli a távirányítót. De remélhetőleg még mindig egy irányba haladunk mindketten és túljutunk az akadályokon” – mondta el a bájos, Oscar-díjas szőkeség.

Természetesen mindkettejüknek jut elég idő arra, hogy törődjenek a másikkal. Emellett Gwyneth sem hagy fel a munkával, következő filmje, a Contagion októberben kerül vetítésre, melyben olyan hírességekkel játszik együtt, mint Kate Winslet és Matt Damon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek