Starity

Bud Spencer videón üzent magyar rajongóinak

2011. január 26. 11:11   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Különben dühbe jövök című önéletrajz szinte minden hazai könyváruházban az első helyre került, és az első nyomás kötetei már el is fogytak.

hirdetés
Bud Spencer videón üzent magyar rajongóinak

Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer többször járt már Magyarországon. Míg Bud Spencerként talkshow-k vendégeként (többek között a Friderikusz-show-ban), addig Carlo Pedersoliként is megfordult már a Margit-szigeti uszodában, elmondása szerint 10–15 alkalommal járt ott. Többek között erről az élményéről is beszél rövid videoüzenetében, amelyet a magyar rajongóknak küldött. Elmondja továbbá azt is, hogy nagyon szereti Magyarországot, és élete legjobb vízilabda-mérkőzéseit játszotta a Margitszigeten.

„Egy igazán nagy nemzet a Tiétek, már csak a történelmét tekintve is” – mondta Bud, majd megköszönte hazai rajongóinak a nagy mérkőzéseket, a szeretetet és a rajongást. Mindezt a videó végén magyarul is megköszöni.

Nemrég Jakupcsek Gabriella is készített vele interjút római irodájában, a múlt héten pedig a Fókusz készített vele egy összeállítást, amely visszanézhető a RTLmost.hu weboldalon.

Bud Spencer videóüzenete (magyar felirattal):

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek