Starity

Anya lett Penélope Cruz

2011. január 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete legboldogabb időszakát éli a gyönyörű spanyol színésznő és kedvese, Javier Bardem. Az örömhírt családi barátokra hivatkozva az El País című napilap szellőztette meg.

hirdetés
Anya lett Penélope Cruz

A kicsi a sztárok által nagy népszerűségnek örvendő Los Angeles-i Cedars Sinai klinikán jött világra, egyes információk szerint a múlt hét végén, a színészházaspár azonban mindezidáig nem adott ki sajtóközleményt, így egyelőre a baba nemét is titok övezi.

A 36 éves Penélope és férje, a szintén spanyol és Oscar-díjas Bardem még 1992-ben találkoztak a Sonka, sonka című film forgatásán, azonban csak 2008-ban fordult komolyra a kapcsolatuk Woody Allen mozifilmje, a Vicky Cristina Barcelona munkálatai alatt. Cruz ezért a filmért meg is kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát, míg párját a legjobb férfi főszereplőnek választották a Nem vénnek való vidék című alkotásban nyújtott alakításáért. Javier idén is a jelöltek között szerepel; a Biutifulban mutatott lenyűgöző színészi teljesítménye révén 2011-ben is nagy esélyese az Akadémia kitüntetésének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

oscar baba cruz bardem
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek