Starity

Bruce Willis elviselhetetlen kolléga

2011. január 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nagyszerű színész, Bruce Willist mégis nehezen tudják csak elviselni a kollégái.

hirdetés
Bruce Willis elviselhetetlen kolléga

Nehéz Bruce mellett forgatni – árulta el Kevin Smith, a Két kopper rendezője. Állítása szerint nem sok ilyen ember dolgozik a filmvilágban, akivel ennyire rossz lenne a közös munka.

Kevin Smith, aki nemcsak színészként, hanem rendezőként is debütált, elárulta, Bruce Willis az egyik legrémesebb színész, akivel átok a forgatás. A rendező nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a színészt, mialatt azt ecsetelte, tönkreteszi az ember lelkét, ha vele kell dolgozni.

„Nagyon nehéz volt. Még soha nem találtam magam ilyen helyzetben azelőtt, hogy egy hozzávaló úgy, ahogy van, hiányzott. Összeroppan tőle az ember lelke. Persze sokan azt fogják mondani, hogy most csak őt hibáztatom az egész filmért. De ez nem így van, egy egészen kis segítséget sem kaptam tőle – panaszkodott Smith az egyik helyi magazinnak. – Ez pasas még egy nyavalyás fotózásra sem hajlandó elmenni. Mindenki tudja kiről van szó. Mondjuk inkább úgy, emlékeznek arra a vicces fazonra a filmből? Az nem ő. Ő csak egy rohadt álom.”

Már csak az a kérdés, mit szól ehhez Bruce, hiszen a film készítése 30 millió dollárba fájt a producereknek, és majdnem a duplája jött vissza, pontosan 55 millió.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek