Starity

InterYou - az új magyar tini zenekar!

2010. május 21. 16:04   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A budapesti fiúk még 2008 novemberében alakították a bandát, de végül csak 2009 júliusára állt fel az InterYou végleges formációja.

hirdetés
InterYou - az új magyar tini zenekar!

Ati és Cris már a középiskolában barátok voltak, ha összejöttek, mindig zenélgettek együtt. Atinak volt egy saját hard-rock bandája – az InterYou megalakulása előtt. Crisnek is volt már több zenekara. 12 éves kóra óta ír dalokat, melyeket otthoni stúdiójában rögzít, és több hangszeren játszik (gitár, zongora, dob, szájharmónika). 2008 novemberben megalakult az InterYou zenekar, kezdetben Crisszel és Atival.

Ekkor ismerték meg Ádit egy közös baráton keresztül. Ő akkoriban még két másik híres zenekarban zenélt (Csordás Tibi és a Fight Club, Inti és a Pura Vida). Ádi pici kora óta zenél, elkötelezettségének szintén családi gyökerei vannak. 2009 júniusra a csapat három tagúvá vált.

„Egy koncerten futottunk össze először Ádival, dumálgattunk és láttuk, hogy ő a mi emberünk.„

Februárban lehetett látni az első klipjüket (Érted éltem), idén pedig megjelenik első albumuk az EMI gondozásában. Első daluk, amelyhez klip is készült, az Érted éltem, egy gyönyörű lírikus hangvételű szám, melyet Cris írt egy képzeletbeli lányhoz.

„Nem egy konkrét személynek szól. Akkoriban pont egyedül voltam, és elképzeltem egy olyan lányt, akinek az egész életemet odaadnám. A sors úgy hozta, hogy mire elkészült a dal, megismertem a jelenlegi bartánőmet. Azt hiszem ő az a lány, akit elképzeltem akkor...” – mesélte Cris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek