Starity

Mark Wahlberg szétverte a barátait

2011. január 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Wahlberg bevallotta, a The Fighter jeleneteibe nagyon is beleélte magát.

hirdetés
Mark Wahlberg szétverte a barátait

Mark Wahlberg, Az esemény és Az éjszaka urai sztárja bevallotta, legújabb filmjének forgatása nem várt fordulatokat hozott. A színész túl komolyan vette a szerepét, és súlyos sérüléseket okozott barátainak.

Mark szenvedélyesen készült a szerepére, olyannyira, hogy a sportot is megszerette, így néha a forgatásokon kívül is öklöztek egy kicsit a barátaival. „Nagyon szégyellem, de eltörtem pár bordát, és nagyon sok zúzódást okoztam másoknak. Az egyik barátomnak még egy apróbb agysérülést is okoztam, ráadásul az otthonomban. De még mindig barátok vagyunk, és még mindig átjönnek hozzám edzeni. Fejre már sosem ütünk, de testre még mindig sorozzuk egymást.”

Bár kellemetlenül érezte magát, egy-két esetnél mégsem tudta megállni a nevetést. „Az történt, hogy eltört a bordája az egyik oldalon, a másik oldalon pedig az izom szakadt el egy kicsit. Ő pedig egyszerűen összeesett, miközben mind a két oldalon tartotta magát, de előbb a nadrágja lecsúszott egészen a bokájáig. Nagyon rosszul éreztem magam, hogy fájdalmat okoztam, de túl vicces volt ez a nadrágos dolog ahhoz, hogy ne nevessek” – nyilatkozta az US Weeklynek.

A színésznek négy gyermeke van, akiket szintén érdekelte a dolog, így átadta legtöbb tudását a fiainak. „A gyerekeknek nagyon tetszik a ring. A fiaim karatéznak, ami nagyon sok dologra megtanítja őket, így meg is tudnak küzdeni az apjukkal, és erre minden lehetőséget ki is használnak.”

A The Fightert, mely premierje előtt is rengeteg pozitív szavazatot kapott, február 11-étől lehet megtekinteni a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek