Starity

Eljegyezték Sophie Monkot

2011. január 26. 16:04   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan még azzal sem voltak tisztában, hogy ki is Sophie Monk párja, ő már be is jelentette eljegyzésüket és a közelgő esküvőt.

hirdetés
Eljegyezték Sophie Monkot

Sophie Monk színésznő egy ausztrál rádiós műsorban jelentette be eljegyzését. A vőlegénye nem más, mint Jimmy Esebag, jól menő amerikai milliomos üzletember. Míg Sophie 31 éves, a választottja 50, ám őket nem zavarja a közel 20 év korkülönbség.

„Eljegyeztük egymást, de eddig csöndben tartottam, szóval senkit sem tudott túl sokat róla – nyilatkozta a lány egy ausztrál rádiós interjú alatt január 25-én reggel. – Úgy érzem, jó döntést hoztunk. Szerintem egyszerűen tudod, mikor kell megtenni.”

Sophie azt is hozzátette, hogy szerinte Jimmy a „lelki társa”, és hogy „önmaga férfiverziójához” fog hozzámenni, ami veszélyes, de jó.

Az esküvőről egyelőre nem árult el sokat, csak annyit lehet tudni, hogy nem akarnak vele sokáig várni. A vőlegényről sincsen sok információ.

Sok boldogságot a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek