Starity

Ana Patricia Rojo hamarosan anya lesz

2011. január 27. 19:07   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Estefaníát megformáló színésznő 36 évesen anyai örömök elé néz. A baba március környékére várható.

hirdetés
Ana Patricia Rojo hamarosan anya lesz

A mexikó színésznő, Ana Patricia Rojo áldott állapotban van. Sokan csodálkoztak is, hogy 36 éves létére még nem szült, de ez mára már a múlté. Bizonyos források azt is tudni vélik, hogy a színésznő kislányt hord a szíve alatt, és a baba tavasszal érkezik – bár ezekről Ana Patricia Rojo hivatalos sajtóközleményében nem esik szó.

A sajtóban eddig mereven nyilatkozta, hogy most egy ideig a karrierjére szeretne koncentrálni, és a családalapítással várni szeretne. Majd kiderült, hogy Ana Patricia eltűnt a média elől, és családjához költözött. A mexikói újságok ekkor arról cikkeztek, azért bújt el a nyilvánosság elől, mert titkol valamit.  Azonban mikor a színésznő látta a lapokban megjelent cikkeket ról, kiállt a nyilvánosság elé: „Nem bújtam el az édesanyám házában, s nem titkolom, hogy áldott állapotban vagyok. Éppen ellenkezőleg, a terhesség minden pillanatát élvezem. Én is, a párom és a családom is nagyon boldogok vagyunk, s nagyon várjuk a kicsi érkezését.”

Majd elmondta, hogy azért is vonult vissza, hogy pihenjen a terhessége alatt, mert nem akakrja kockáztatni a saját és a baba életét sem.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek