Starity

Ganxsta Zolee és Harsányi Levente mérkőzése

2011. január 27. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jégre vitték egymást a sztárok, mert azt hitték, hogy tudnak jéghokizni. Ganxsta Zolee és Harsányi Levente mesél a történtekről...

hirdetés
Ganxsta Zolee és Harsányi Levente mérkőzése

Január 22-én hazánkba is megérkezett a Red Bull Open Ice egyedülálló kispályás jégkorong-világbajnokság magyarországi selejtezője, amelyen a megszokott szabályoktól eltérően jóval kisebb kapura lőnek, és kapus nélkül 4+2 fős csapatok mérkőznek meg egymással a február végi, 32 ország részvételével megrendezendő minneapolisi világbajnoki döntőn való részvételért. A lelkes amatőrök táborát gyarapította a helyszínen többek között Ganxsta Zolee és Harsányi Levente is, akik a magyar női és férfi felnőttválogatott több tagjával is megmérkőznek majd a nap folyamán.

„Még nem nagyon tudom, hogy mi fog történni, csak láttam, hogy itt van pár profi, akik más színű mezt kaptak, úgyhogy valószínűleg ellenük fogok játszani. Ennek egyáltalán nem örülök, mert ők jók, mi meg nem...” –  meséli a tabutv.hu riporterének Ganxsta Zolee, de a csapattársa sem volt felkészültebb a fagyok sportágból és a versenyből.

„Aktív nézője vagyok a jégkorongnak, és nagyon vonz maga a sportág. Konkrét kapcsolatban egyébként most leszek először vele, eddig még nem volt lehetőségem jégre kerülni. Van egy kis para bennem, mert sörkorcsolyában jobb vagyok, de abban biztosan nem fogok remekelni, ami most itt a jégen fog történni. Szerintem engem inkább azért hívtak, hogy mennyiségileg meglegyünk!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Harsányi Levente. A két celeb-hobbijátékos végül néhány eséstől eltekintve nagyon profin teljesített, a videóban pedig meccsről készült felvételeket is megmutatjuk. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek