Starity

Jennifer Aniston egyelőre nem adoptál

2011. január 27. 13:01   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston szóvívője teljesen abszurnak nevezte a pletykákat, miszerint a híresség épp egy örökbefogadási procedúrán dolgozna.

hirdetés
Jennifer Aniston egyelőre nem adoptál

Jennifer Aniston napjaink egyik legfogalkoztatottabb színésznője. Sorra forgatja a kasszasikereket, azonban magánélete még mindig nem teljes. Miután Elvált férjétől, Brad Pittől, állandó szereplője a címlapoknak, akárcsak volt párja és az ő családja. Hol új hódításai, hol a szakítások, hol pedig egy állítólagos esküvő, terhesség, vagy épp örökbefogadás miatt. Nincs ez másképp most sem. A legújabb – ám már elcsépelt – pletyka szerint Jennifert azért lehetett idén nagyon kevésszer látni, mert épp egy hosszadalmas adoptálási procedúra közepén tart.

A szóvivője most azonban véget vetett az ostoba szóbeszédeknek és cikkeknek, nyilatkozott a People magazinnak: „Ez teljesen valótlan. Jennifer nem akar adoptálni egy gyereket Mexikóból, nem hozott létre egy óvodát az otthonában és nem bérelt semmilyen dadát. Ez mind csak kitaláció.”

Az, hogy Jennifer jelenleg épp nem végez örökbefogadást, nem azt jelenti, hogy a jövőben sem fog. Jen ugyanis szeretne anyuka lenni. Nemrég, az EW magazinnak adott interjújában erre is utalt: „Szeretném megtapasztalni ezt az érzést a jövőben. Valahol most ennek a határán vagyok. Ez mindenképpen olyan valami, amire vágyom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek