Starity

Kate Hudson családja kislányban reménykedik

2011. január 27. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színésznő nemrég jelentette be, hogy kisbabát vár. Az egész család nagyon izgatott, Kate apukája pedig elárulta: titokban mindenki lányt vár.

hirdetés
Kate Hudson családja kislányban reménykedik

A híres színésznő a hónap elején jelentette be a nagy hírt, miszerint az első közös gyermekét várja a jelenlegi barátjával, Matt Bellamyvel, és hogy a szülei, Goldie Hawn és Kurt Russell el vannak kápráztatva a hírektől.

„Jó dolog, hogy megint lesz egy baba a családban. Szórakoztató lesz végignézni, ahogy felnő. Azt hiszem, mi titokban mind egy kislányban reménykedünk” – nyilatkozta a People-nek Kate 59 éves apukája.

A 65 éves Goldie is bevallotta, hogy nagyon izgatott a család új tagjával kapcsolatban. „Nagyon izgatott vagyok, ez az egész olyan izgalmas. Tudod, egyszerűen csak boldogok vagyunk... Mi mást mondhatnék még?”

Kate, akinek van egy hétéves fia előző házasságából, körülbelül kilenc hónapja randizik a Muse-rockerrel. „Értjük, mit lát benne Kate. Nagyszerű fickó” – dicsérte meg Kurt lánya választottját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek