Starity

Kristen Stewart Hófehérke lesz?

2011. január 27. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnagyobb filmstúdió, a Universal a Twilight főszereplőjét, Kristen Stewartot szeretné készülő filmjének főszerepében látni, ami Hófehérke megformálását jelentené.

hirdetés
Kristen Stewart Hófehérke lesz?

A Twilight főszereplőjéről az a hír járja, hogy hamarosan Hófehérke bőrébe bújik a Snow White and the Huntsman című filmben. A főszereplőkkel kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy a főgonosz királynő szerepét Charlize Theron kapta – már a szerződést is aláírta a film készítőivel.

Kristen – aki a Twilight filmsorozat Bella Swanjaként szerzett magának hírnevet – vezeti azon színésznők listáját, akik a Universal filmstúdió készülő filmjének főszerepére a legnagyobb eséllyel pályáznak.

A filmet Rupert Sanders rendezi, és előreláthatólag Viggo Mortensen fogja a vadászt alakítani. Kristen mellett felmerült még néhány kevésbé ismert név is Hófehérke megformálására: Riley Keough, Felicity Jones és Alicia Vikander.

Azonban ha az utóbbi három feltörekvő lány közül kapná valaki a szerepet, valószínű, hogy hamar kitörnének az ismeretlenség homályából, és hamarosan hasonló méretű rajongótáborral rendelkeznének majd, mint Miss Stewart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek