Starity

Justin Bieberről szexis fotósorozat készült

2011. január 27. 19:07   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber még csak 16 éves, de máris belekezdett első szexis fotósorozatába. Bár a képek egy fotózás alkalmával készültek el, magazinba nem kerültek be – írja justin-bieber.hu

hirdetés
Justin Bieberről szexis fotósorozat készült

Justin Bieber még mindig tud nekünk meglepetéseket okozni. Előbb Jasmine V-vel való „csak úgy” csókjától zengett a sajtó, majd a Selena Gomezzel töltött romantikus nyaralása került középpontba. Most pedig egy szexi, félmeztelen fotósorozattal állt elő az énekes.

Justin két ruhacsere közt kapta elő iPhone 4-ét és kérte meg az egyik asszisztenst, hogy készítsen róla egy pár félmeztelen fotót barátnője számára. Arra viszont nem gondolt, hogy miközben a kívánt képek készülnek, a háttérből is fotózzák őt. Amint elkészültek a képek, Justin beállította az MMS funkiót, és azonnal továbbította a képeket barátnőjének.

„Justin megkérte a stylistot, hogy készítsen róla pár szexi képet a barátnője számára. Aranyos volt, viccelődött, de nyilvánvaló volt, hogy jól akar festeni a lány miatt. Egyszer sem említette a Selena nevet, de mi tudjuk, hogy ki volt az” – nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek