Starity

Sztárok smink nélkül

2011. január 27. 20:08   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint bárki másnak, a celebeknek is vannak szürke hétköznapjaik, amikor nincs sem smink, sem pedig Louis Vuitton-ruha rajtuk. Ezt a paparazzók is szívesen kihasználják.

hirdetés
Sztárok smink nélkül

A vörösszőnyegen talpig sminkben, gyönyörű ruhában, egyszerűen tökéletesek. De mint bárki más, ők is emberek, és nekik is vannak szürke hétköznapjaik. A lesifotósok pedig azért vannak, hogy megörökítsék ezeket a „természetes” pillanatokat. Most itt van néhány megdöbbentő kép a hollywoodi szépségekről.

 

Debra Messing: A Will és Grace egykori sztárja talán a paparazzók kedvence, hiszen a róla készülhetett az eddigi legtöbb smink nélküli kép. Egy fórumozó az estilodiario.com oldalon igen kemény kritikával illette a színésznőt: „Egyszerűen borzalmas, talán a Photoshop segíthetne rajta kicsit.”

 

Teri Hatcher: A Született feleségek sztárja immáron 47 éves, és büszke is korára. A színésznő előszeretettel pakolja fel magáról az internetre smink nélküli fotóit, és mikor ebben a témában érdeklődnek felőle, ő szívesen válaszol: „A korodat soha nem szabad letagadni és másnak tűnni, mint ami vagy. Egyébként én nem használok drága kencéket, esténként a fürdővízembe öntök két pohár vörösbort... én erre esküszöm” – árulta el Teri egy amerikai hírportálnak.

    

Heidi Klum: A híres modell már tavaly is állt smink nélkül a kamerák elé, ezért tehát az sem meglepő, hogy Seal felesége, a világ legszebb hölgye.  „A modellek mindig tökéletesek, de Heidi azt is megmutatta, hogy a tökéletesség nem az alapozón, a szemceruzán vagy a rúzson múlik. Ezért ő a legszebb!” – írta egyik cikkében a People magazin.

 

Cheryl Cole: Az angol X Factor egyik mentorát a világ legszebb természetes szépségei közt tartják számon. „Smink nélkül is tökéletes szépség. Nincs miért szégyenkeznie. Érdekes, hogy ha nincs rajta festék, inkább kinéz egy egzotikus szépségnek, mintsem angol nőnek” – fogalmazta meg egy rajongója a Twitteren.

A képek után kiderült, hogy vannak, akik smink nélkül is merészkedhetnek a lesifotósok kamerái elé, viszont így is akadnak kivételek, akiken jobb, ha mindig van egy kis makeup.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek