Starity

Balogh Edina ismét szingli

2011. január 27. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok Köztből jól ismert Balogh Edina és kedvese nemrég különváltak. A színésznő egy időre szeretne egyedül lenni.

hirdetés
Balogh Edina ismét szingli

Balogh Edina a napokban szakított kedvesével, Mártha Imrével. A pár 7 hónapig élt együtt, és nem sokkal azután jöttek össze, hogy az exszépségkirálynő megszakította három és fél éves kapcsolatát előző szerelmével.

„Nem arról van szó, hogy valamelyikünk elhagyta volna a másikat. Csupán észrevettük azt, hogy a kapcsolatunk eljutott egy olyan pontra, ahol már tennünk kellett valamit. Az utóbbi időben ugyanis nagyon eltávoldtunk egymástól, ennek köszönhetően pedig a kapcsolat is ellaposodott, ezért döntöttünk úgy, hogy különmegyünk – mesélte Edina a Blikknek. – Nem feltétlenül gondolom azt, hogy végleg lezártunk volna mindent, hiszen a szeretet még megmaradt kettőnk között.”

A színésznő tehát sokkal inkább szeretne most egyedül lenni, család és barátok közt. A szőke lánynak ezenkívül is rengeteg terve van a jövőre nézve, hiszen kisgyermekkora óta érdeklődik a képzőművészet iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek