Starity

Ismét csúszhat A hobbit forgatása

2011. január 27. 22:10   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs szerencséjük A hobbit című film készítőinek, hiszen Peter Jackson kórházba kerülése és időbe telő felépülése miatt csúszhat az alkotás munkálatainak megkezdése.

hirdetés
Ismét csúszhat A hobbit forgatása

Nagyon úgy tűnik, hogy rájár a rúd A hobbit című film készítőire, hiszen az MGM csődje, majd Guillermo del Toro lemondása is hátráltatja a film előkészületeinek megkezdését; most pedig Peter Jackson betegsége szólt közbe. A Heat Vision információi szerint a rendezőt szerda este szállították a wellingtoni kórházba, akut hasfájásra hivatkozva.

Peter Jacksont azóta megműtötték, a hivatalos közlemény szerint perforált fekély okozta a fájdalmait. A rendezőnek – orvosa tanácsára – egy ideig pihennie kell, de ha minden jól megy, várhatóan nemsokára felépülhet. A rendező bevallása szerint ez sem akadályozza meg őt, hogy ő rendezze a két Hobbit-filmet, bár a februárra tervezett forgatást egy ideig el kell halasztaniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek