Starity

JLo: „Gyerekeim megmentették a házasságom”

2011. január 28. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régebben gyakran használta Lopez a szakítás kifejezést. Amióta azonban megszülettek a gyerekei, a válás szó nem létezik a számára.

hirdetés
JLo: „Gyerekeim megmentették a házasságom”

JLo elmondta a Touch magazinnak, hogy a gyermekei mentették meg a házasságát. Amikor sokat veszekedtek Marckal, mindig rájuk és a jövőjükre gondolt. Így gyakrabban beszélték meg a problémáikat, és végül minden megoldódott.

„A gyerekek erősebbé tesznek minket és a házasságunkat is. Még ha veszekszünk is néha, mindig csodálatos a befejezés, mert látjuk a lenyűgöző életünket a gyerekeinkkel, és észbe kapunk, hogy szükségük van ránk. Megígértük egymásnak, hogy sosem fekszünk le este anélkül, hogy ki ne békülnénk” – mesélte a szépséges énekes-színésznő.

Jennifer még azt is bevallotta, hogy sokat köszönhet Marcnak, mert a szülés eléggé megviselte, és sokat kellett pihennie. „Marc mindig ott volt, amikor nem tudtam elég gyorsan felkelni az ágyból reggelente, segített, én pedig csak sírtam és sírtam, míg rájöttem, hogy nagyon össze kell kapnom magam, mert mindenkit jobban fognak ismerni, mint engem” – tette később hozzá, amikor az anyaságról faggatták.

Reméljük, ez a továbbiakban is így marad, hiszen lehet, hogy néha morcosak egy kicsit, de mindannyian tudjuk, mennyire boldogok a házasságukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek