Starity

Katie Cassidy váltja Megant?

2010. május 22. 03:03   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznőnek az áttörést jelenthetné a film - szerencse, hogy jóban van a rendezővel.

hirdetés
Katie Cassidy váltja Megant?

Katie Cassidy egészen eddig a sorozatok világában utazott elsősorban, filmekben csupán kisebb szerepek erejéig tűnt fel. Legutóbbi projektje, a Rémálom az Elm utcában még nem jutott el hozzánk, és eléggé megosztja a közönséget, de a számadatok arról tanúskodnak, hogy a készítők egyértelmű sikerként könyvelhetik el.

A horror-remake producere pedig nem más, mint Michael Bay, aki maga választotta ki Katie-t a film szerepére, és aki egyben a népszerű Transformers filmek rendezője is.

A madarak azt csicsergik, hogy a film harmadik részéhez felkérték Katie-t, a női főszerepre. Arról még nem csicseregnek, hogy elvállalta-e, így igazság szerint még semmit nem tudni pontosan.

Egy forrás azonban a következőt nyilatkozta:

"Michael együtt dolgozott Katie-vel a Rémálom az Elm utcában-on, és őt látja a tökéletes választásnak. Megan sem volt túl ismert, mielőtt bekerült a filmben, és Katie még hasonlít is rá egy kicsit, csak épp szőke."

A hasonlóság nyilván csak szerintem nem szembetűnő, de ha csak a hajszín lenne baj... nos, Katie-t láthattuk már barnán is. Majd kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek