Starity

Barbee sosem lesz plasztiklány

2011. január 30. 13:01   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinik kedvenc énekesnője Barbee nem szégyelli, hogy nem tökéletes. Pár hónapja fogszabályzó csináltatott magának, amelyet büszkén visel.

hirdetés
Barbee sosem lesz plasztiklány

A szőke énekesnőről – karrierje kezdete óta megosztott vélemények keringenek. Sokan tehetségesnek tartják, mások pedig egy üresfejű cicababának. Barbee ezt megelégelve most tiszta vizet önt a pohárba, és elmeséli milyen is valójában:

Amikor a gimnáziumban először szőkére festettem a hajam, az osztálytársaim elkezdtek azzal ugratni, hogy úgy nézek ki, mint egy Barbie baba. A becenév rajtam ragadt, ezért választottam ezt művésznévnek is. A szüleim és a barátom azért még mindig Adriennek szólítanak – mondta az énekesnő. Majd így folytatta: – Lehet, hogy hasonlítok a szőke babára, én azonban nem törekszem mindenáron a tökéletességre. Nem voltam elégedett a fogaimmal, ezért pár hónapja fogszabályzót tetettem fel. Az én korosztályomnak ez már nem ciki, volt, aki azt hitte, divatból hordom. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy vannak más hibáim is, de elfogadom magam így. Kés alá sosem feküdnék!”

Barbee egyébként kiskora óta ír meséket, novellákat, és hosszabb ideje blogol is. Eleinte csak saját szórakoztatására készültek, később már másoknak is megmutatta őket. Az énekesnő ezen belbuzdúlva másfél éve elhatározta, hogy könyvet ír, ám az érettségi és a stúdióbéli munkák elvették az idejét. Első regénye tehát tavasszal jelenik meg – ha minden jól megy – „Megtalálni a Királyfit” címmel: Alapvetően azt mondanám, hogy egy szuperizgi „tiniregény” lesz a végeredmény. A főszereplő egy tizenhét éves csajszi, az ő szemüvegén keresztül láthatjuk majd a történetet. Amúgy minden olyan kérdést érintek a könyvben, ami a tinik számára nagyon érdekes lehet. Elsősorban a szerelem, divat, suli, családi gondok, és csupa hasonló izgalom lesz a terítéken. A cím, a Megtalálni a Királyfit, a Nagy Ő keresésére utal, egy kicsit mesehangulatba csomagolva, hiszen sokan úgy képzeljük el az igazit, mint a herceget a fehér lovon. Ez szerintem tökre nem ciki” – mesélte Barbee, aki már nagyon izgatott a megjelenést illetően. Ha nagy sikert arat, elképzelhető a folytatás is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek