Starity

Hajdú Péter ellenzi neje mellműtétjét

2011. január 29. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarka Kata hajthatatlan: „Úgy döntöttem, hogy mindenképpen megműttetem magam” – nyilatkozta, aki szerint azért van szükség a beavatkozásra, mert ha nem érzi jól magát a bőrében, akkor az kihat a kisugárzására is.

hirdetés
Hajdú Péter ellenzi neje mellműtétjét

Hajdú „Tilos helyen parkolok” Péter, önkéntes mozgássérültparkólóhely-foglaló, valamint a TV2 műsorvezetője nem szeretné, ha neje újra megműttetné a mellét – írja a Bors.

„Kata melle úgy jó, ahogy van. Semmi szükség nincs arra, hogy kés alá feküdjön, és mindenféle műtéti kockázatot vállaljon. Kétgyermekes anyukaként csinosabb, mint valaha, és ahelyett, hogy kórházban feküdne ilyen hülyeségekkel, hogy mellkisebbítés, inkább a gyerekekkel menjen a játszótérre” – nyilatkozta Hajdú Péter, aki szerint felesége állandóan elégedetlen valamivel.

„Most éppen a mellét találja túl nagynak, pedig anno éppen azért ment plasztikai sebészhez, hogy nagyobb cicit varázsoljon neki” – tette hozzá Hajdú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek