Starity

Bemutatták a H&S-reklámot Thalíával

2011. január 29. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép, dús gesztenyebarna fürtökkel megáldott sztár a Head & Shoulders Humecta elnevezésű sampon és hajkondicionáló reklámjában látható, melyet tegnap tettek közzé hivatalosan, a rajongók nagy örömére.

hirdetés
Bemutatták a H&S-reklámot Thalíával

Mint korábban megírtuk, Thalía a H&S samponmárka új latin-amerikai reklámarca. A rajongók örömére most a reklám is megérkezett: a Head & Shoulders Latinoamérica tegnap, január 28-án tette közzé hivatalos YouTube-csatornáján az Humecta, azaz 'Nedvesít' fantázianevű sampon és hajkondicionáló termékének kampánykisfilmjét a hosszú és dús gesztenyebarna fürtjeiről is híres mexikói énekesnővel.

Para cuidar mi piel, yo rehidrato mi cuerpo por dentro, y por fuera. Y como mi cuero cabelludo también es piel, tengo un secreto: el nuevo Head & Shoulders Humecta con aceite de almendras rehidrata la piel de mi cuero cabelludo, dejándolo libre de resequedad, y mi cabello, hermoso. Nuevo shampoo y acondicionador Head & Shoulders Humecta. ¡Ahora es nuestro secreto!

„A bőröm ápolásához én hidratálom a testem belülről, és kívülről is. S mivel a hajas fejbőröm szintén bőr, van egy titkom: az új Head & Shoulders Humecta mandulaolajjal hidratálja a hajas fejbőröm, megszabadítva a szárazságtól, és gyönyörűvé téve a hajamat. Új Head & Shoulders Humecta sampon és hajkondicionáló. Most ő a titkunk!” – hangzik el a reklámban, mely alább megtekinthető.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek